Fem teatre i Aarhus på vej mod cirkulær forretningsudvikling

I efteråret 2020 etablerede Bæredygtig Scenekunst NU det første netværk af teatre i Danmark, der konkret arbejder med at skabe et fundament for bæredygtig produktion af scenekunst ved omstilling til cirkulær forretning!

Projektet er EU-støttet, initieret af Erhvervsstyrelsen, faciliteret af LD Cluster & Design i Herning og vores samarbejdspartner, bæredygtighedsbureauet Worldperfect, agerer konsulenter i denne proces.

De fem involverede teatre er Aarhus Teater, Teatret Svalegangen, Teater Katapult, Teater Apropos og Don Gnu. 

Til sommer afsluttes projektet og vi glæder os, sammen med de fem teatre til at kunne videregive den viden og erfaring processen har ført med sig til andre teatre.

Mere info herom: https://rethinkbusiness.dk/cirkulaer-forretningsudvikling/

Rethink Business projektet er i mål

Projektet “Rethink Business – cirkulær forretningsudvikling”  blev afrundet med en konference i Tivoli Friheden d. 11. august, hvor Bæredygtig Scenekunst NU præsenterede en video, der opsummerer, hvad vi har lavet med “Det Aarhusianske Teaternetværk” og bæredygtighedsbureauet WorldPerfect siden november 2020.  Se videoen HER Christian Gade Bjerrum fortæller: Det har været en inspirerende, lærerig og spændende rejse…

Continue Reading Rethink Business projektet er i mål