Fem teatre i Aarhus på vej mod cirkulær forretningsudvikling

I efteråret 2020 etablerede Bæredygtig Scenekunst NU det første netværk af teatre i Danmark, der konkret arbejder med at skabe et fundament for bæredygtig produktion af scenekunst ved omstilling til cirkulær forretning!

Projektet er EU-støttet, initieret af Erhvervsstyrelsen, faciliteret af LD Cluster & Design i Herning og vores samarbejdspartner, bæredygtighedsbureauet Worldperfect, agerer konsulenter i denne proces.

De fem involverede teatre er Aarhus Teater, Teatret Svalegangen, Teater Katapult, Teater Apropos og Don Gnu. 

Til sommer afsluttes projektet og vi glæder os, sammen med de fem teatre til at kunne videregive den viden og erfaring processen har ført med sig til andre teatre.

Mere info herom: https://rethinkbusiness.dk/cirkulaer-forretningsudvikling/

Fokus på nordisk samarbejde

I august var Jacob i Kristiansand for at afholde workshop for norske teatre i forbindelse med ASSITEJ festivalen ‘Talk To Me’. På denne baggrund blev vi inviteret ind i et samarbejde med ASSITEJ Sverige.Vi er lige nu i gang med et 4-måneders forløb for 12 teatre i Sverige, hvor vi udvikler bæredygtighedspolitik og handlingsplaner for…

Continue Reading Fokus på nordisk samarbejde

Rethink Scenekunst NU

Vi er i fuld gang med forberedelserne til Rethink Scenekunst NU kampagen, støttet af blandt andet KR Foundation og Dansk Skuespillerforbund. Kampagnens hovedfokus er fordelt på to ben. 1. En digital platform. For at styrke den bæredygtige udvikling er det nødvendigt med vidensdeling på tværs af branchen. Derfor skaber vi nu en platform hvor man både kan monitorere teatrenes…

Continue Reading Rethink Scenekunst NU