Fem teatre i Aarhus på vej mod cirkulær forretningsudvikling

I efteråret 2020 etablerede Bæredygtig Scenekunst NU det første netværk af teatre i Danmark, der konkret arbejder med at skabe et fundament for bæredygtig produktion af scenekunst ved omstilling til cirkulær forretning!

Projektet er EU-støttet, initieret af Erhvervsstyrelsen, faciliteret af LD Cluster & Design i Herning og vores samarbejdspartner, bæredygtighedsbureauet Worldperfect, agerer konsulenter i denne proces.

De fem involverede teatre er Aarhus Teater, Teatret Svalegangen, Teater Katapult, Teater Apropos og Don Gnu. 

Til sommer afsluttes projektet og vi glæder os, sammen med de fem teatre til at kunne videregive den viden og erfaring processen har ført med sig til andre teatre.

Mere info herom: https://rethinkbusiness.dk/cirkulaer-forretningsudvikling/

Kampagnen rethink scenekunst nu

Nu accelererer den danske scenekunstbranche arbejdet med bæredygtighed Et nyt samarbejde på tværs af teatre, kompagnier, producenter og scenekunstorganisationer i hele Danmark ser nu dagens lys. Bæredygtig Scenekunst NU og Dansk Teater lancerer nemlig en ny bæredygtighedskampagne – RETHINK SCENEKUNST NU – der skal accelerere arbejdet med bæredygtighed. Ambitionen er, at den danske scenekunstbranche skal…

Continue Reading Kampagnen rethink scenekunst nu

Fokus på nordisk samarbejde

I august var Jacob i Kristiansand for at afholde workshop for norske teatre i forbindelse med ASSITEJ festivalen ‘Talk To Me’. På denne baggrund blev vi inviteret ind i et samarbejde med ASSITEJ Sverige.Vi er lige nu i gang med et 4-måneders forløb for 12 teatre i Sverige, hvor vi udvikler bæredygtighedspolitik og handlingsplaner for…

Continue Reading Fokus på nordisk samarbejde