Rethink Business projektet er i mål

Projektet “Rethink Business – cirkulær forretningsudvikling”  blev afrundet med en konference i Tivoli Friheden d. 11. august, hvor Bæredygtig Scenekunst NU præsenterede en video, der opsummerer, hvad vi har lavet med “Det Aarhusianske Teaternetværk” og bæredygtighedsbureauet WorldPerfect siden november 2020. 

Christian Gade Bjerrum fortæller: 
Det har været en inspirerende, lærerig og spændende rejse at lære de 5 teatre bedre at kende og blandt andet hjælpe dem med skabe overblik over deres indkøb, udvikle et udkast til en fælles indkøbspolitik, samt indsamle data over forbrug af strøm, energi og materialer. WorldPerfect har fungeret som konsulenter på projektet og har i dén grad taget fat om projektet og vi har formået at skabe en mulighed for et fremtidigt samarbejde, hvor vi går i gang med at undersøge mulighederne for at etablere et fælles rekvisit- og kulisselager. 

Der skal lyde en stor TAK til de involverede teatre, Aarhus Teater, Svalegangen, Katapult, Don Gnu og Teater Apropos, samt en tak til Søren og Rasmus fra WorldPerfect for det dejlige samarbejde. Vi glæder os til de næste projekter.


 Erhvervsstyrelsen har også bragt en artikel om Teaternetværket

Søren Stockholm fra WP, Christian Gade og Allan Aagaard, Adm. direktør for Aarhus Teater modtager diplomer på vegne af de 5 teatre: Aarhus Teater, Teatret Svalegangen, Teater Katapult, Teater Apropos og Don Gnu.